Ringvägen 100

Nu tar byrån steget in till stan! From första oktober finns vi på Ringvägen 100 (E, vån 9). Vi har funnits i Gröndal i lite mer än 10 år och det är dags för nästa steg.

Vi får en bättre arbetsmiljö och det blir betydligt enklare att komma till oss. Åker du med allmänna kommunikationsmedel finns det en tunnelbaneuppgång utanför entrén! Kommer du med bil eller motorcykel finns parkeringsgarage i huset.

Om du bara vill lämna dina papper så kan du stanna utanför entrén några minuter. Där är det parkeringsförbud men inte stoppförbud.

This entry was posted on onsdag, september 17th, 2014 at 09:49 and is filed under Nyheter - om redovisning. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

 

Comments are closed.