Ringvägen 100

Nu tar byrån steget in till stan! From första oktober finns vi på Ringvägen 100 (E, vån 9). Vi har funnits i Gröndal i lite mer än 10 år och det är dags för nästa steg.

Vi får en bättre arbetsmiljö och det blir betydligt enklare att komma till oss. Åker du med allmänna kommunikationsmedel finns det en tunnelbaneuppgång utanför entrén! Kommer du med bil eller motorcykel finns parkeringsgarage i huset.

Om du bara vill lämna dina papper så kan du stanna utanför entrén några minuter. Där är det parkeringsförbud men inte stoppförbud.

Publicerad 2014-09-17

Vidareutveckling av argon.se

Argon Redovisningsbyrå har startat nytt samarbete med 42ducks och Thea Tyvi för vidareutveckling av argon.se. Syftet är att göra sidan mer intressant för dig som läsare, vare sig du är befintlig kund eller står i begrepp att starta ett företag eller kanske funderar på att byta byrå.

Publicerad 2012-11-09

Bilda bolag?

Nu kan ni förverkliga er affärsidé i ett aktiebolag utan att behöva anlita en revisor om ert företag är ett mindre aktiebolag. Ett mindre aktiebolag är ett företag där högst ett av kriterierna överskrids: Läs mer »

Publicerad 2010-11-20